Author Topic: Missing Thumbnails?  (Read 2497 times)

Offline vizzini

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Missing Thumbnails?
« on: March 21, 2017, 07:59:33 AM »
A number of my members have noticed missing thumbnails when uploading to TurboImageHost. The image landing pages appear to work correctly, but some thumbnails are coming back 404'd with the gif 'This image removed due to violation of TurboImageHost Terms of Service or by user request'.

Any help you can offer us would be appreciated,
Vizzini

p.s. everyone loves examples right?



Code: [Select]
Date: Tue, 21 Mar 2017 06:47:55 GMT
Content-Type: image/gif
Content-Length: 4380
Set-Cookie: __cfduid=d5b43fa65c0e10490d5742e3710419ac11490078875; expires=Wed, 21-Mar-18 06:47:55 GMT; path=/; domain=.turboimg.net; HttpOnly
Etag: "56390635-111c"
cf-cache-status: EXPIRED
Vary: Accept-Encoding
Server: cloudflare-nginx
cf-ray: 342ef66e0fb84207-MSP
X-Firefox-Spdy: h2
404 Not Found

Offline Admin

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 203
    • View Profile
    • Image Upload
Re: Missing Thumbnails?
« Reply #1 on: March 22, 2017, 09:40:23 PM »
Do you still have this problem? This image was uploaded before 5 days...

Offline vizzini

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Missing Thumbnails?
« Reply #2 on: March 23, 2017, 01:21:04 AM »
Do you still have this problem? This image was uploaded before 5 days...

Yes, I believe it still occurs. Apparently there's also an issue with multiple upload retries with the flash uploader too - as reported by my membership elders ( a.k.a moderators ).

Is there a way to generate the missing thumbnails of the attached links or should I just have member rehost them?

-v

p.s. a member tried posting these three images yesterday - the first image retried three times



p.s.s. missing thumbnails, but valid images

   

Offline Admin

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 203
    • View Profile
    • Image Upload
Re: Missing Thumbnails?
« Reply #3 on: March 23, 2017, 08:21:27 AM »
Please try now again...

Offline vizzini

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Missing Thumbnails?
« Reply #4 on: March 24, 2017, 02:12:37 AM »
Please try now again...

I've asked a few users to give it a try

 

anything